Nu 10% korting op alle 2-MMC (Miauw, Poes) producten! De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Wat is 4f-methylfenidaat?

Wat is 4f-methylfenidaat?

4f-methylfenidaat is een stof die de aandacht heeft getrokken van zowel de wetenschappelijke gemeenschap als degenen die geïnteresseerd zijn in het verkennen van nieuwe psychoactieve stoffen. Ook wordt het vaak verward met Ritalin, wat niet precies hetzelfde is. In deze blog zullen we dieper ingaan op wat deze research chemical is en wat de effecten ervan zijn. Meer weten over wat research chemicals zijn? Lees dan dit artikel. 4f-methylfenidaat kopen? Dat kan via deze link! Let wel: het is alleen geschikt voor onderzoeksdoeleinden en niet voor menselijke consumptie, ondanks dat het lijkt op Ritalin.

Wat is 4f-methylfenidaat?

4F-methylfenidaat wordt ook wel 4f-mph of 4f-Ritalin genoemd. Het is een research chemical met een stimulerende werking, waarbij de werkzame stof methylfenidaat is. Wat betreft werking lijkt deze research chemical op de amfetamines, maar de werking is alleen minder krachtig. De effecten verschillen per experiment, maar over het algemeen wordt gesteld dat het zorgt voor euforische gevoelens en voor mensen die ADHD of ADD hebben zorgt de research chemical voor kalmte. Daarnaast kan verhoogde focus ook vaak voorkomen voor een periode van 3 uur. Veel mensen denken vier uur, maar het in- en uitwerken duurt beide een half uur. De effectieve werkingstijd is dus 4 uur.

Hoe voel je je met 4F-MPH?

4f methylfenidaat is een stimulerende stof. De effecten zijn te vergelijken met amfetamines, zoals speed en 4-FMA, maar ook met Ritalin. Lees in deze blog meer over de werking van en ervaringen met 4FMA. Studies tonen aan dat 4F-methylfenidaat de volgende effecten kan hebben:

  • Betere focus
  • Meer energie
  • Euforische gevoelens, die lang aanhouden
  • Mogelijk geen overvloed aan gedachtes in je hoofd
  • Verhoogd libido
  • Mogelijke klamme handen
  • Verbetering analyses
  • Waardering muziek
  • Droge keel

Wat zijn de mogelijke nadelen van 4f-Ritalin?

Uit ervaringsrapporten blijkt ook dat mensen vaker last hebben van negatieve bijwerkingen, zoals veel dorst en moeite om te eten. Bovendien ondervinden mensen die hogere doses innemen bijwerkingen als hartkloppingen, hoge hartslag, overvloedig zweten, paranoia en angst. Ook zijn bij hogere doses verschijnselen als strakke kaken en trillende ledematen geconstateerd. Doordat er nog weinig onderzoek heeft plaatsgevonden naar de effecten van 4f-methylfenidaat, is daarnaast niet bekend wat een goede dosering is noch welke middelen niet met de RC samengaan.

Wat is het verschil tussen Ritalin en 4f-mph?

4f-methylfenidaat wordt niet voor niets soms Ritalin genoemd. De RC lijkt heel erg wat betreft zijn werking op de effecten van Ritalin. Dit is een medicijn dat vaak wordt gebruikt door mensen met ADHD of ADD om de concentratie te verbeteren of om zich kalmer te voelen. Een verschil tussen dit middel en 4F Ritalin is dat van de research chemicals lagere doses genomen kunnen worden met dezelfde effecten. Ook werkt de research chemical langer en kun je er minder goed van slapen. Ritalin krijg je daarnaast alleen op doktersrecept, net als andere concentratiemiddelen.

Hoelang werkt de research chemical? 

Wanneer je deze research chemical gaat onderzoeken, dan zul je merken dat binnen 20 á 30 minuten de eerste effecten optreden. 4F-MPH werkt ongeveer 4 uur. Er zijn gevallen geweest die tot wel 8 uur effecten merken, doorgaans zijn dit neuro divergente mensen die een natuurlijk dopamine tekort hebben (en dus sterker reageren op de amfetaminen binnen de stof). Hoelang het middel precies aanhoudt, is ook afhankelijk van de manier van inname, de doses en de persoonlijke gevoeligheid voor het middel.

Gerelateerde berichten
  1. 4-FMA werking en ervaringen 4-FMA werking en ervaringen
  2. Wat is een opiaat? Wat is een opiaat?
  3. Hoelang werkt Ritalin? Hoelang werkt Ritalin?
  4. Wat zijn research chemicals? Wat zijn research chemicals?
Gerelateerde producten
LEEFTIJDS CONTROLE
Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te kunnen bezoeken.